Tietoa meistä

Tallinpidosta ja hevosten hoidosta vastaan pääasiassa itse eli tilan emäntä Sanna Huhtala. Hevosista ja niiden hoidosta on kertynyt kokemusta monen vuoden edestä. Omia hevosia omistuksessani on ollut jo 14 vuoden ajan. Hevospuolelta minulta löytyy harrasteohjaajatason koulutus. Pääasialliselta koulutukseltani olen fysioterapeutti ja olen erikoistunut eläinfysioterapiaan sekä ratsastusterapiaan.

Nykyään työskentelen omalla tilallamme lypsykarjaa ja hevosia hoitaen. Minulla on myös erillinen toiminimi, jonka nimissä toteutan ratsastusterapiaa tallillamme. Omilla hevosillani harrastelen rennolla mielellä valmentautuen ja kisaten niin este- kuin koulupuolella sen verran kuin muilta kiireiltäni ehdin. Tallinpidossa on mukana myös mieheni, tilan isäntä Jarmo. Työn touhussa ovat usein mukana myös tilan pikkuisännät Feetu ja Touko.

Tullessasi tallillemme sinua on todennäköisesti usein vastassa myös tilan vahtimme Ronja sekä jyrsijätorjunnasta vastaavat Taavi, Viivi, Musti, Mirri ja Nöpö. Kaikki toivottavat sinut tervetulleeksi talliimme!